Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Столичною податковою проведено вебінар для представників бізнесу 

, опубліковано 02 березня 2023 о 16:03

У Головному управлінні ДПС у м. Києві відбувся вебінар для представників столичного бізнесу. Тема заходу: «Компенсуючі податкові зобов’язання». 

Під час онлайн спілкування фахівець управління податкового аудиту у сфері торгівлі та послуг Віталій Хоміцький роз’яснив учасникам заходу основні аспекти щодо нарахування «компенсуючих» податкових зобов’язань. 

Так, слухачі мали змогу дізнатися про особливості нарахування «компенсуючих» податкових зобов’язань, за яких умов виникає обов’язок нарахування та як визначається база для нарахування «компенсуючих» податкових зобов’язань.

Окрім того, спікер детально поінформував представників бізнесу щодо окремих випадків під час яких нараховуються або не нараховуються «компенсуючі» податкові зобов’язання. 

На завершення вебінару слухачі мали змогу поставити свої запитання та отримати кваліфіковані відповіді стосовно заявленої теми. 

Проведення тематичних вебінарів є важливим у налагодженні діалогу з представниками бізнесу, що в свою чергу дає можливість бізнес-спільноті бути в курсі нововведень податкового законодавства. 

Підписатися на YouTube-канал Головного управління ДПС у м. Києві:

https://cutt.ly/UgBni5e

Комунікаційна податкова платформа для громадськості та бізнес-спільноти:

kyiv.ikc@tax.gov.ua

Підписатися на телеграм-канал ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua