Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця столичної ДПС та ПФУ Києва набирає обертів

опубліковано 22 березня 2023 о 18:33

Сьогодні в.о начальника Головного управління ДПС у м. Києві Марина Твердохлєб провела зустріч з начальником Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві Ларисою Дзядевич.

Мета зустрічі – налагодження ефективної співпраці між установами задля ефективної роботи та підтримки економіки нашої країни.

«Під час воєнного стану є важливою консолідація дій державних органів, адже об’єднавши зусилля ми підтримуємо економічний фронт та наближаємо нашу перемогу», – зауважила Марина Твердохлєб.

Сторони обговорили співпрацю, зокрема у напрямі інформування громадян. Також розглянули питання, що стосуються контролю за сплатою та адмініструванням єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, функціонування електронних сервісів служб та їх зручність для громадян. 

На завершення зустрічі було прийнято рішення про активізацію взаємодії та спільної роботи. Присутні домовилися створити робочу групу, зокрема для напрацювання креативних та новітніх методів інформування громадян.

Довідково: Участь у заході взяли представники Головного управління ДПС у м. Києві: заступник начальника Ярослав Климович, начальник управління оподаткування фізичних осіб Ігор Козлов, начальник управління інформаційної взаємодії Юлія Рибченко, заступник начальника управління – начальник відділу планових перевірок податкових агентів управління податкового аудиту фізичних осіб Сергій Аксюков; представники Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві: начальник відділу фінансово-економічного управління Ганна Поліщук, начальник відділу організаційно-інформаційної роботи Олександр Ганієв.