Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Меморандум про партнерство та співробітництво. ДПС Києва та Держпраці активізують спільну роботу 

, опубліковано 23 березня 2023 о 16:25

Сьогодні відбулося підписання меморандуму між Головним управлінням ДПС у м. Києві та Центральним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці. Меморандум про партнерство та співробітництво підписали в.о. начальника ДПС Києва Марина Твердохлєб та начальник Центрального міжрегіонального управління Держпраці Роман Семчук. 

У рамках меморандуму буде проводитися, зокрема, інформаційно-роз’яснювальна робота, що спрямована на стимулювання громадян до переходу від неформальних до задекларованих трудових відносин. 

Під час зустрічі сторони також обговорили спільні дії щодо зниження рівня неофіційної зайнятості та шляхи взаємодії, окреслили основні пріоритети в найближчій перспективі.

«Нам необхідно об’єднати зусилля для налагодження співпраці, яка укріпить, зокрема, економічний фронт. Активізуємо спільну роботу вже сьогодні. Ми маємо працювати над цим разом. І працювати ефективно», – резюмувала Марина Твердохлєб.

Учасники заходу: 

представники Головного управління ДПС у м. Києві: заступник начальника Ярослав Климович, начальник управління оподаткування фізичних осіб Ігор Козлов, начальник управління інформаційної взаємодії Юлія Рибченко, в. о. начальника управління податкового аудиту фізичних осіб Сергій Аксюков, заступник начальника управління – начальник відділу перевірок трудових відносин управління фактичних перевірок Станіслав Кубрін; 

представники Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці: перший заступник начальника Андрій  Харченко; начальник управління інспекційної діяльності у Київській  області Микола Глущенко.