Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Столична податкова готова до відкритого діалогу та надає необхідну консультаційну допомогу платникам податків», – Марина Твердохлєб

опубліковано 30 березня 2023 о 18:09

«Для столичної податкової важливо чути платників. Важливо мати зворотний зв’язок. Ми завжди готові до відкритого діалогу та надаємо необхідну консультаційну допомогу платникам податків», – зазначила Марина Твердохлєб під час робочої зустрічі із представником ТВ ВГО «Асоціація платників податків України» в м. Києві.

За її словами, столичною податковою створено належний рівень інформаційної підтримки платників. Інформацію можна отримувати на субсайті столичної податкової, сторінці у фейсбук, на YouTube-каналі. Платники можуть звертатися також на «гарячі лінії».

«На базі ДПС Києва працює комунікаційна податкова платформа. Це один з інструментів для звернень бізнес-спільноти та громадськості. За його допомогою можна отримати оперативну інформаційну підтримку в разі виникнення проблемних питань. Звернутися за консультацією можна й до Центрів обслуговування платників. Нами систематично проводяться вебінари, семінари та інші заходи», – розповіла Марина Твердохлєб.

Також вона акцентувала, що сьогодні ми маємо бути свідомими платниками, адже кожен з нас сплачує податки до бюджету і тим самим забезпечує фінансову спроможність країни.