Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Марина Твердохлєб: Налагодження взаємодії з громадськістю – один з пріоритетів роботи столичної податкової

опубліковано 04 квітня 2023 о 18:54

Питання підвищення ефективності співпраці ДПС столиці та представників громадського сектору розглядалися сьогодні під час онлайн-зустрічі в.о. начальника Головного управління ДПС у м. Києві Марини Твердохлєб із членом комітету з питань митного та податкового права Національної асоціації адвокатів України, громадським діячем Іриною Нараєвською.

Сторони обговорили проблематику, що виникає у платників при взаємодії із податковими органами та напрацювали конкретні кроки, які дозволять покращити комунікацію задля вирішення нагальних питань. Зокрема, йшлося про поглиблення інформаційної взаємодії столичної податкової з представниками громадськості.

 «Налагодження взаємодії з громадськістю – один з пріоритетів роботи столичної податкової. Адже громадськість є джерелом зворотного зв'язку від платників, який слугує одним з індикаторів ефективності нашої роботи. Зворотний зв'язок допомагає визначити нагальні питання, які потребують додаткової уваги та доопрацювання», – зазначила Марина Твердохлєб.

Особливу увагу учасники зустрічі приділили плануванню спільних тематичних онлайн-зустрічей з платниками, а також домовилися спільно напрацювати серію інформаційно-роз’яснювальних матеріалів з актуальних питань оподаткування. 

Також ініційовано проведення зустрічі з представниками громадських організацій, яка відбудеться найближчим часом.

Підписатися на YouTube-канал Головного управління ДПС у м. Києві

https://cutt.ly/UgBni5e

Комунікаційна податкова платформа для громадськості та бізнес-спільноти

kyiv.ikc@tax.gov.ua

Підписатися на телеграм-канал ДПС 

https://t.me/tax_gov_ua