Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проактивна комунікація та взаємодія з бізнесом дає свої результати

опубліковано 06 квітня 2023 о 18:36

Сьогодні в стінах столичної податкової відбулася робоча зустріч в.о. начальника Головного управління ДПС у м. Києві Марини Твердохлєб, фахівців структурних підрозділів столичної податкової із представниками ВГО «Український союз промисловців і підприємців».

Марина Твердохлєб окреслила пріоритети на найближчу перспективу та повідомила: «Столична податкова налаштована на проактивну комунікацію. Ми не хочемо просто чекати запитів від бізнесу. Ми налаштовані на те, щоб першими йти на зустріч і надавати роз’яснювальну допомогу. Для нас також важливо чути бізнес».

Від ВГО «Український союз промисловців і підприємців» виступила віцепрезидент організації з питань податкової політики Юлія Дроговоз, яка відзначила важливий крок податкової на зустріч бізнесу задля розбудови партнерських відносин.

У фокусі зустрічі були практичні питання, які стосувалися акцизного податку, відповідності платника податків критеріям ризиковості та причин неврахування таблиць/віднесення до переліку ризикових та подолання встановлених ризиків. Також присутні обговорили питання застосування штрафних санкцій за порушення вимог щодо використання РРО. 

Вдячні представникам ВГО «Український союз промисловців і підприємців» на чолі з Юлією Дроговоз за відкритість до діалогу та плідну співпрацю.

Зворотний зв’язок від платників податків допомагає столичній податковій зрозуміти, які процеси потребують додаткової уваги та опрацювання.

Разом до Перемоги!

Підписатися на YouTube-канал Головного управління ДПС у м. Києві:

https://cutt.ly/UgBni5e

Комунікаційна податкова платформа для громадськості та бізнес-спільноти:

kyiv.ikc@tax.gov.ua

Підписатися на телеграм-канал ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua