Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова столиці розширює напрями співпраці з бізнесом

опубліковано 07 квітня 2023 о 14:58

Сьогодні представники Головного управління ДПС у м. Києві спільно з Європейською бізнес асоціацією провели онлайн-зустріч, мета якої налагодження ефективних механізмів співпраці між сторонами.

Спікери податкової детально розглянули ключові питання, які на сьогодні хвилюють представників бізнесу. Зокрема, обговорили питання оподаткування, що стосуються багатьох громадян України, які знайшли прихисток в країнах Європи і не тільки та отримують там благодійну допомогу. Також мова йшла про те, як платнику дистанційно отримати довідку про сплату податків в Україні та щодо отримання статусу податкового резидента. 

Окрім того, податківці особливу увагу закцентували на змінах, які можуть бути внесені до питань, що стосуються декларування та закликали слідкувати за оновленнями на офіційних інформаційних ресурсах податкової.

Загалом захід пройшов у форматі активного діалогу.

«Ми прагнемо бути проактивними, відкритими та спростити нашу взаємодію. Посилюємо комунікацію і просимо надавати зворотний зв‘язок від платників для підтримки конструктивного діалогу», – наголосила в.о. начальника столичної податкової Марина Твердохлєб.

Зі свого боку, Наталія Артемчук – менеджер митного та податкового комітетів Асоціації подякувала ДПС Києва за оперативне реагування на запит та висловила впевненість щодо проведення спільних тематичних заходів найближчим часом.

Дякуємо Європейській бізнес асоціації за аргументовану та конструктивну комунікацію під час онлайн-заходу.

Разом до Перемоги!