Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про основні випадки подання податкової декларації про майновий стан і доходи розповідали на вебінарі столичним платникам податків

, опубліковано 10 квітня 2023 о 15:19

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у м. Києві було проведено черговий вебінар для платників податків у рамках деклараційної кампанії 2023. Тема заходу: «Основні випадки подання податкової декларації про майновий стан і доходи».

Відкриваючи захід заступник начальника відділу відпрацювання ймовірних декларантів управління оподаткування фізичних осіб Віталій Чернецький наголосив, що триває кампанія декларування доходів за звітний 2022, яка закінчується 01 травня 2023 року. 

Спікер детально розповів про основні випадки подання податкової декларації про майновий стан і доходи та звернув увагу слухачів на те, що з 01 січня 2023 року діє нова форма податкової декларації про майновий стан і доходи. 

Завершальний етап вебінару пройшов у форматі запитання-відповіді щодо заявленої теми.

«Від відповідального ставлення громадян до вимог законодавства і своєчасного виконання конституційного обов’язку залежить фінансова стабільність нашої держави», – резюмував Віталій Чернецький.

Підписатися на YouTube-канал Головного управління ДПС у м. Києві:

https://cutt.ly/UgBni5e

Комунікаційна податкова платформа для громадськості та бізнес-спільноти:

kyiv.ikc@tax.gov.ua

Підписатися на телеграм-канал ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua