Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про актуальне під час вебінару

опубліковано 28 квітня 2023 о 18:52

Столична податкова й надалі долучатиметься до проведення заходів, які дають можливість відкритого діалогу з платниками податків та оперативного розгляду проблемних питань.

Сьогодні, 28 квітня, заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Інна Якушко на запрошення «Ю-КОНТРОЛ» взяла участь у вебінарі.

Тема з якою виступала Інна Якушко стосувалася порядку проведення податкових перевірок в умовах воєнного стану. Cпікер ознайомила учасників заходу з видами перевірок з урахуванням мораторію, детально поінформувала про особливості проведення документальних і фактичних перевірок та звернула увагу слухачів на типові порушення, які допускаються платниками податків. 

Інна Якушко приділила увагу питанню щодо порядку розгляду заперечень платників податків з врахуванням змін Податкового кодексу України з 01.01.2021 року. Також спікер зазначила за яких підстав можливе виключення нарахувань з КОР при оскарженні матеріалів перевірки.

Учасники вебінару дізналися про ключові принципи, що застосовуються на практиці під час проведення перевірок, а також мали можливість долучитися до дискусії та отримати відповіді на конкретні практичні запитання.