Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Разом з представниками УСПП вирішуємо важливі питання бізнесу

, опубліковано 05 травня 2023 о 15:28

Питання щодо блокування податкових накладних, подання Таблиць даних, повернення надміру сплачених сум з ПДВ розглядалися сьогодні під час зустрічі ВГО «Український союз промисловців і підприємців» та податківців столиці.

Захід організовано у межах роботи комунікаційної податкової платформи.

Участь в зустрічі взяли в.о. начальника столичної податкової Марина Твердохлєб, керівники профільних підрозділів ДПС Києва, представники та члени УСПП.

Модерувала захід віцепрезидент організації з питань методології бухгалтерського та податкового обліку УСПП Юлія Дроговоз, яка зазначила, що питання викладені у зверненнях, які надходять до ВГО є складними та актуальними, але завдяки плідній та ефективній співпраці з податковою службою столиці питання вирішуються. Також Юлія Дроговоз подякувала за зворотний зв'язок та підкреслила, що це є важливим для бізнесу.

Присутні напрацювали дієві рекомендації для кожного кейсу та знайшли шляхи вирішення проблемних питань у діяльності підприємств.

За словами Марини Твердохлєб під час спільних заходів важливо досягти консенсусу щодо проблематики, яка виникає у процесі ведення господарської діяльності підприємств, оскільки стабільна робота бізнесу – це запорука ефективної роботи економіки сьогодні.

Допомога представникам бізнес-спільнот та громадськості у вирішенні нагальних питань, які стосуються податкового спрямування є пріоритетним напрямом в роботі Головного управління ДПС у м. Києві. Оперативне реагування на звернення представників бізнесу, налагодження сталої взаємодії - це важливі аспекти успішної співпраці.

Нагадаємо, що у разі виникнення проблемних питань, які потребують оперативного розгляду представники бізнес-спільнот та громадськості можуть звертатися на комунікаційну податкову платформу столичної податкової. Електронна скринька платформи: kyiv.ikc@tax.gov.ua

Також функціонують «Гарячі лінії» для надання консультацій платникам податків м. Києва: https://kyiv.tax.gov.ua/okremi-storinki/arhiv2/619155.html