Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Як підготуватися до податкової перевірки – розповіли фахівці ГУ ДПС у м. Києві під час вебінару

, опубліковано 18 травня 2023 о 14:30

Обізнаність платників, сумлінність та своєчасна сплата податків це запорука стабільності надходжень до бюджету, а отже і підтримка нашої країни. У тому числі її обороноздатності. 

Сьогодні фахівці ДПС Києва долучилися до вебінару: «Алгоритм підготовки до перевірок та які помилки важливо виправити. Практичні кейси від фахівця ГУ ДПС», на якому розглянули актуальні питання проведення податкових перевірок бізнесу. Захід відбувся на запрошення компанії 7eminar.com.  

Участь у вебінарі взяли в.о. начальника Головного управління ДПС у 
м. Києві Марина Твердохлєб та начальник відділу перевірок у сфері маркетингу та реклами управління податкового аудиту у сфері торгівлі та послуг ДПС Києва Віталій Хоміцький.

«Вебінари, як цей, є не лише засобом обміну інформацією та навчанням, але й можливістю побудувати сильніші зв’язки між нами. Вони дають  можливість покращити взаєморозуміння, зрозуміти потреби та запити бізнесу, а також надати конкретні рішення та рекомендації», – наголосила Марина Твердохлєб.

Віталій Хоміцький детально розповів про особливості проведення контрольно-перевірочних заходів під час воєнного стану.

Особливу увагу доповідач приділив напрацьованим кейсам з практики, що допоможуть бізнесу у підготовці до проведення планових перевірок, передбачених планом-графіком на 2023 рік.

План-графік проведення документальних планових перевірок на 2023 рік оприлюднено на вебпорталі ДПС. З ним можна ознайомитися за посиланням: Діяльність/Плани та звіти роботи/План-графік проведення документальних планових перевірок на 2023 рік.

Крім того, учасники дізналися про найбільш поширені порушення, які виявляють податківці під час перевірок та отримали рекомендації від податківців для їх уникнення.

Столична податкова і надалі долучатиметься до подібних заходів, які дають можливість відкритого діалогу з бізнесом. Адже справжнє партнерство між податковою та бізнесом ґрунтується, перш за все, саме на ефективній комунікації. 

Повне відео вебінару дивіться за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=LnU-ae4BMZQ. 

Разом до Перемоги!

Підписатися на YouTube-канал Головного управління ДПС у м. Києві: 
https://cutt.ly/UgBni5e

Комунікаційна податкова платформа для громадськості та бізнес-спільноти: 
kyiv.ikc@tax.gov.ua

Підписатися на телеграм-канал ДПС: 
https://t.me/tax_gov_ua