Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Практика та академічні знання. Про дуальну освіту у День науки

, опубліковано 19 травня 2023 о 15:48

«Важливим є прагнення не лише до академічного розвитку, але й до практичного застосування наукових знань. Тому вкотре підкреслю важливість проектів, таких як Дуальна освіта, який реалізується на базі ГУ ДПС Києва», – зазначила Марина Твердохлєб під час урочистостей у Державному податковому університеті на запрошення в. о. ректора Дмитра Серебрянського.

Захід присвячений Дню науки, який є символом досягнень у сфері досліджень, розвитку та інновацій. До проведення урочистої зустрічі також долучилися представники органів місцевої влади та науковці.

Під час свого виступу очільниця столичної податкової розповіла, що в рамках проекту «Дуальна освіта: нова форма підготовки кадрів для органів ДПС», студенти мають можливість отримати практичні навички та досвід роботи, працюючи під керівництвом професіоналів з податкової сфери. Це дозволяє їм не лише засвоїти академічні знання, але й отримати підготовку, яка буде важливою в подальшій кар’єрі.

За словами Марини Юріївни, проект є прикладом успішної співпраці між університетом та податковою службою. Він сприяє збільшенню кількості молодих та перспективних працівників ДПС.

Нагадаємо, що столична податкова виступає платформою для впровадження проекту «Дуальна освіта: нова форма підготовки кадрів для органів ДПС», саме на базі Головного управління ДПС у м. Києві вперше стартував цей проект і продовжує втілюватися вже четвертий рік постіль. 

Підписатися на YouTube-канал Головного управління ДПС у м. Києві: 
https://cutt.ly/UgBni5e

Комунікаційна податкова платформа для громадськості та бізнес-спільноти: 
kyiv.ikc@tax.gov.ua

Підписатися на телеграм-канал ДПС: 
https://t.me/tax_gov_ua