Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Марина Твердохлєб на семінарі зі столичними платниками: Для нас важливо надавати розширену інформаційну підтримку платникам з різних податкових питань

, опубліковано 24 травня 2023 о 12:41

На сьогодні особливо важливо, щоб бізнес продовжував працювати, зберігав робочі місця та стимулював економіку рухатися. Одним зі способів підтримки бізнесу, зі сторони податкової, є проведення інформаційно-роз’яснювальних заходів.

Так, у столичній податковій продовжується серія семінарів, що присвячена темі «Зміни Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН».

Сьогодні, 24 травня, під час чергового семінару, представниками управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ДПС Києва поінформовано слухачів стосовно питань реєстрації ПН/РК в Єдиному реєстрі податкових накладних, підстав для зупинення їх реєстрації та віднесення платників податків до ризикової категорії тощо.

Особливу увагу, фахівці ДПС Києва, приділили окремим кейсам, з якими звернулися представники столичного бізнесу. Проаналізувавши питання підприємців податківці разом з суб’єктами господарювання напрацювали дієві рекомендації та знайшли шляхи вирішення для кожного.

 «Столична податкова продовжує практику проведення зустрічей і надання роз’яснювальної допомоги та інформаційної підтримки платникам з різних податкових питань», - зазначила керівник ДПС Києва Марина Твердохлєб.

На завершення заходу представники столичного бізнесу мали змогу поставити запитання стосовно заявленої теми фахівцям ДПС Києва та отримати на них аргументовані відповіді.

Нагадаємо, що у разі виникнення проблемних питань, які потребують оперативного розгляду, представники бізнес-спільнот та громадськості можуть звертатися на комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у м. Києві. Електронна скринька платформи: kyiv.ikc@tax.gov.ua.

Окрім того, функціонують «Гарячі лінії» для надання консультацій платникам податків м. Києва: https://kyiv.tax.gov.ua/okremi-storinki/arhiv2/619155.html