Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протягом січня – квітня 2023 року до бюджетів усіх рівнів надійшло 442 млн грн акцизного податку

, опубліковано 25 травня 2023 о 08:19

За підсумками чотирьох місяців 2023 року платники акцизного податку перерахували до бюджетів усіх рівнів 442 млн гривень.

Так, за січень – квітень 2023 року податкові надходження акцизного податку з вироблених в Україні підакцизних товарів (продукції) склали понад 14 млн гривень. Лише у квітні столичні платники податків перерахували понад 4 млн грн цього податку.

Що стосується надходжень акцизного податку з ввезених на митну територію України підакцизних товарів (продукції), то протягом чотирьох місяців  цього року до державного бюджету надійшло майже 128 млн гривень. Водночас за квітень 2023 року надійшло майже 27 млн гривень.

До місцевого бюджету з початку 2023 року надійшло майже 300 млн гривень акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної  торгівлі підакцизних товарів. Лише у квітні поточного року надходження від цього податку склали понад 82 млн гривень.

Висловлюємо вдячність суб’єктам господарювання столиці, які сумлінною сплатою податків дбають про економічну безпеку держави.

Підписатися на YouTube-канал Головного управління ДПС у м. Києві: 
https://cutt.ly/UgBni5e

Комунікаційна податкова платформа для громадськості та бізнес-спільноти: 
kyiv.ikc@tax.gov.ua

Підписатися на телеграм-канал ДПС: 
https://t.me/tax_gov_ua