Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Налагодження сталої взаємодії – один із важливих аспектів успішної співпраці

, опубліковано 30 травня 2023 о 16:01

У столичній податковій проведення заходів з надання консультативної підтримки бізнесу з податкових питань є пріоритетним напрямом в роботі. 

Сьогодні керівник ДПС Києва Марина Твердохлєб разом з фахівцями структурних підрозділів зустрілися із представниками ГС «Спілка українських підприємців».

Робоча зустріч відбулася в межах роботи комунікаційної платформи.

«Податкова столиці відкрита для активного діалогу з бізнесом. Ми продовжуємо напрацьовану практику проведення заходів з бізнес-спільнотою та готові допомагати, в межах нашої компетенції, у вирішенні проблемних питань», – відкриваючи захід зазначила Марина Твердохлєб.

Заступниця виконавчої директорки громадської спілки Тетяна Паламарчук ознайомила представників податкової з діяльністю спілки та зазначила, що до її складу входить незалежний бізнес, який працює в надскладних умовах. Тому налагодження діалогу та зворотного зв'язку з податковими органами є важливим для вирішення податкових питань бізнес-спільноти.

Експерт аналітичного центру спілки Мирослав Лаба доповнюючи пані Тетяну зазначив, що відкритий діалог має бути взаємовигідним, як і для податкових органів, так і для платників податків.

За словами Марини Твердохлєб столична податкова ефективно співпрацює з ІГС та представниками бізнес-спільнот. В результаті такої взаємодії проводяться спільні заходи на яких розглядаються та опрацьовуються кейси з актуальними питаннями. 

Під час робочої зустрічі фахівці ДПС Києва детально проаналізували кожне питання, яке зазначено в кейсах представників «Спілки українських підприємців» та надали практичні роз’яснення по кожному з них. 

Сторони домовилися про систематичне проведення спільних заходів для зміцнення комунікації та взаєморозуміння.