Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС Києва та ФРУ. Розбудова партнерських взаємовідносин 

, опубліковано 09 червня 2023 о 15:31

«Для допомоги бізнесу у теперішніх умовах ми оперативно розглядаємо кейси з різноплановими питаннями, які надходять до нас. Столична податкова відкрита до діалогу з бізнесом», – наголосила Марина Твердохлєб під час зустрічі з представниками Федерації роботодавців України.

Також вона зазначила, що столична податкова впевнено продовжує проактивну комунікацію з інститутами громадянського суспільства та бізнесом. На сьогодні вже налагоджено системну роботу щодо проведення зустрічей з ІГС та їх представниками.

У свою чергу голова Федерації роботодавців України Руслан Іллічов схвально відгукнувся про ініціативу податківців щодо подальшої взаємодії.

Під час робочої зустрічі присутні обговорили кейси однієї із компаній - члена Федерації, зокрема, щодо достовірності декларування заявленого до відшкодування з бюджету ПДВ та від’ємного значення з ПДВ. Заступник начальника – Інна Якушко надала детальні роз’яснення та консультації щодо зазначених питань у кейсі. Окрім того, сторони напрацювали дієві рекомендації та розглянули шляхи вирішення даного кейса.

На завершення заходу сторони домовилися про проведення спільних заходів.

Участь в зустрічі взяли в.о. начальника столичної податкової Марина Твердохлєб, заступник начальника Інна Якушко, начальник управління інформаційної взаємодії Юлія Рибченко, голова Федерації роботодавців України Руслан Іллічов, голова податкового комітету Федерації роботодавців України Тетяна Шевцова, радник Федерації роботодавців України Сергій Салівон.

Конструктивний діалог – основа ефективної співпраці.

Разом до Перемоги!