Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС Києва та Український клуб аграрного бізнесу обговорили перспективи подальшої взаємодії 

, опубліковано 13 червня 2023 о 15:51

Аграрна галузь – це один з найважливіших секторів української економіки, який має потенціал для розвитку та зростання, навіть попри колосальні втрати.

Сьогодні в.о. начальника Головного управління ДПС у м. Києві Марина Твердохлєб зустрілася з представниками Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу». Основна мета зустрічі – обговорення подальших напрямів співпраці.

За словами Марини Твердохлєб, податкова міста Києва продовжує налагоджувати співпрацю зі всіма сферами бізнесу, працює над розширенням діалогу, проводить інформаційно-роз’яснювальну роботу з розглядом кейсів та подальшим вирішенням проблемних питань.

Під час заходу генеральний директор Асоціації – Роман Сластьон ознайомив керівника столичної податкової з діяльністю підприємств аграрної галузі – членів Асоціації. Також він зазначив, що наразі проблемних питань, що належать до компетенції столичної податкової у членів Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» немає. Водночас Роман Сластьон схвально відгукнувся про ініціативу ДПС Києва щодо налагодження співпраці.

Сторони обговорили можливі формати взаємодії, зокрема, за допомогою комунікаційної податкової платформи.

Керівник ДПС Києва висловила пропозиції, щодо проведення інформаційно-роз’яснювальних заходів для членів Асоціації, зокрема семінарів, вебінарів, круглих столів, які сприятимуть підвищенню обізнаності платників податків. 

Марина Твердохлєб також відмітила, що для ДПС Києва важливо розуміти проблематику податкового напряму, яка виникає у процесі ведення господарської діяльності підприємств та надавати допомогу в її вирішенні в межах нашої компетенції.

Зустріч стала свідченням налаштованості сторін на подальшу співпрацю.