Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікація ДПС Києва та громадськості набирає обертів

опубліковано 15 червня 2023 о 17:00

Комунікація ДПС Києва та громадськості набирає обертів

Розширення діалогу з громадськістю є одним із важливих пріоритетів у роботі команди ДПС Києва. Сьогодні в столичній податковій відбувся онлайн-захід з представниками та членами ВГО «Спілка податкових консультантів».

Керівник ДПС Києва Марина Твердохлєб привітала учасників онлайн-зустрічі та акцентувала на тому, що столична податкова продовжує активну співпрацю з інститутами громадянського суспільства та платниками податків.

Президент ВГО «Спілка податкових консультантів» Леонід Рубаненко привітав ініціативу ДПС Києва щодо налагодження співпраці.

Під час онлайн-дискусії учасники заходу обмінялися своїми думками та баченнями щодо подальшого проведення спільних заходів, зокрема, з розгляду кейсів, надання роз’яснювальної допомоги та інформаційної підтримки платникам податків.

«На сьогодні ми провели багато заходів по різноплановим кейсам. Більшість податкових питань, які виникають у платників податків різних галузей, узгоджені та роз’яснені», - резюмувала Марина Твердохлєб.

Також представникам та членам ВГО «Спілка податкових консультантів» нагадали про функціонування комунікаційної податкової платформи, на яку можуть надсилати проблемні питання представники бізнес-спільнот та громадськості. 

Електронна скринька платформи: kyiv.ikc@tax.gov.ua.

Дякуємо учасникам онлайн-заходу за прозорий та конструктивний діалог.