Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року столичними податківцями надано понад 224,8 тисяч адміністративних послуг

опубліковано 19 липня 2023 о 11:27

«За 6 місяців 2023 року центрами обслуговування платників Головного управління ДПС у м. Києві надано понад 224,8 тисяч адміністративних  послуг (видача довідок, свідоцтв, ліцензій та іншого). Загалом за січень – червень 2023 року до столичних центрів обслуговування платників надійшло майже 245,3 тисячі звернень щодо отримання адміністративних та інших послуг», – про це поінформувала в.о. начальника Головного управління ДПС у м. Києві Марина Твердохлєб.

Так, з початку року видано більш ніж 48 тисяч карток платника податків з одночасним внесенням до паспортів громадян України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Також 283 фізичні особи отримали відмітки до паспорта громадянина України про наявність прав здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта.

Крім того, понад 11,8 тисяч громадян отримали відомості з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

За січень-червень 2023 року, з метою забезпечення можливості використання кваліфікованого електронного підпису платниками податків, як юридичними так і фізичними особами, отримано понад 17,9 тисяч електронних довірчих послуг. 

За словами Марини Твердохлєб, протягом 6 місяців поточного року зареєстровано майже 5,5 тисяч  реєстраторів розрахункових операцій. Окрім того, зареєстровано майже 9,2 тисячі книг обліку розрахункових операцій та 489 розрахункових книжок.

Підписатися на YouTube-канал Головного управління ДПС у м. Києві: 
https://cutt.ly/UgBni5e      

Комунікаційна податкова платформа для громадськості та бізнес-спільноти: 
kyiv.ikc@tax.gov.ua     

Підписатися на телеграм-канал ДПС: 
https://t.me/tax_gov_ua