Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#інформаційна_підтримка_платників

, опубліковано 31 травня 2024 о 15:39

Сьогодні у столичній ДПС відбувся черговий вебінар для платників податків. Тема заходу: «Отримання відомостей про суми виплачених доходів та утриманих податків за допомогою мобільних застосунків «Моя податкова» та «Дія». 

Фахівець управління податкових сервісів Михайло Невгад надав слухачам покрокову інструкцію щодо отримання відомостей про доходи в кабінеті громадянина у «ДІЇ». Пояснив методику пошуку потрібної послуги у меню, а також зосередив увагу на нюансах заповнення запиту із зазначенням необхідного періоду.

Окрім того, податківець детально роз’яснив платникам податків спосіб отримання довідки про доходи через застосунок «Моя податкова», зокрема, розповів як встановити та активувати такий застосунок, де у меню знайти потрібну послугу та як заповнити запит на отримання відомостей про доходи. 

Також Михайло Невгад надав вичерпну інформацію, щодо накладання електронного підпису та отримання запитуваної інформації.

На всі запитання, які виникали у платників податків під час вебінару за темою фахівець ДПС Києва надав змістовні відповіді.

Підписатися на YouTube-канал Головного управління ДПС у м. Києві: 

https://cutt.ly/UgBni5e

Комунікаційна податкова платформа для громадськості та бізнес-спільноти: 
kyiv.ikc@tax.gov.ua

Підписатися на телеграм-канал ДПС: 
https://t.me/tax_gov_ua