Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці столиці долучилися до урочистостей з нагоди нагородження переможців Всеукраїнського Рейтингу «Сумлінні платники податків» регіонального рівня

, опубліковано 21 червня 2024 о 14:29

Вчора, 20 червня, в урочистій атмосфері було проведено церемонію вручення нагород Всеукраїнського Рейтингу «Сумлінні платники податків» регіонального рівня. Захід організовано Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України».

Серед переможців, було відзначено три кращих столичних підприємства, які здійснюють свою діяльність у різних сферах: ПрАТ "НВО "КИЇВСЬКИЙ ЗАВОД АВТОМАТИКИ", ДП "НАУКОВИЙ ТОКСИКОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР ІМЕНІ АКАДЕМІКА Л.І. МЕДВЕДЯ МОЗ УКРАЇНИ", ТОВ "БЕЙКЕР ТІЛЛІ УКРАЇНА".

На заході були присутні Президент ВГО АППУ Грігол Катамадзе, Голова Ради ТВ ВГО АППУ в м. Києві Павло Погиба, представники органів влади та бізнесу. Від Головного управління ДПС у м. Києві участь у церемонії нагородження взяв заступник начальника Сергій Кондратюк.

У вітальній промові до переможців Всеукраїнського Рейтингу Сергій Кондратюк підкреслив важливість сумлінної сплати податків. Він зауважив, що податкова та платники це партнери, які об’єдналися заради досягнення спільної мети – наповнення бюджету, що є надважливим в реаліях сьогодення. Заступник начальника ДПС Києва наголосив на важливості ролі бізнесу у підтримці економічної стабільності країни та громадян.

Зазначимо, головною метою Всеукраїнського Рейтингу «Сумлінні платники податків» регіонального рівня є відзначення кращих платників податків, які є прикладом відповідального ведення бізнесу.