Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представники столичної податкової взяли участь у вебінарі ВГО АППУ

, опубліковано 27 червня 2024 о 15:41

#інформаційна_підтримка_платників

Сьогодні фахівці ДПС Києва долучилися до участі у вебінарі, який організований ВГО «Асоціація платників податків України». Тема заходу: «Останні зміни в податковому законодавстві».

Під час вебінару начальник управління оподаткування юридичних осіб ДПС Києва Леся Мусаєва висвітлила питання, які стосувалися перекиду коштів з одного бюджетного рахунку на інший, застосування /незастосування штрафних/фінансових санкцій за помилкову сплату коштів на неправильний бюджетний рахунок, правильності формування податкового кредиту та податкового зобов'язання. Також спікер поінформувала слухачів й про новації податкових пільг, скорочення термінів проведення перевірок щодо визначення суми ПДВ, яка підлягає бюджетному відшкодуванню тощо. 

Представник управління по роботі з податковим боргом – Володимир Вацлавiв детально ознайомив платників податків з питаннями податкового боргу, зокрема, розповів про зміст податкової застави та порядок внесення майна у податкову заставу, джерела погашення податкового боргу тощо.

Онлайн слухачі дізналися не лише теоретичну інформацію від спікерів ДПС Києва, а й мали можливість поставити податківцям свої запитання за темою та отримати фахові відповіді.

Вдячні ВГО «Асоціація платників податків України» за запрошення та можливість ділитися інформацією податкового спрямування з платниками податків – членами ВГО.