Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співробітниця однієї з районних ДПІ у м. Києві, що захворіла на covid-19 під час відпустки, перебуває у лікарні

опубліковано 01 квітня 2020 о 18:48

Вчора стало відомо, що співробітниця однієї з районних ДПІ м. Києва потрапила до лікарні з діагнозом коронавірусна хвороба covid-19, її стан задовільний.

Відомо, що на час виявлення симптомів зараження, співробітниця була у відпустці. Симптоми захворювання з’явились наприкінці 10 дня з початку відпустки.

Таким чином, враховуючи, що в інших співробітників симптоми хвороби відсутні, існує велика імовірність, що співробітниця ДПІ була інфікована вже під час відпустки. Відомо, що хвора не контактувала з платниками, її робота не пов'язана з їх безпосереднім обслуговуванням. Тож наразі немає підстав для прийняття кардинальних карантинних рішень. 

Натомість керівництвом ГУ ДПС у м. Києві та оперативним Штабом з питань запобігання занесенню та поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом covid-19, вжито додаткові заходи передбачені рекомендаціями МОЗ України.

Перебіг лікування та самопочуття нашої колеги взято під особистий контроль керівництва, також прийнято рішення про виділення їй матеріальної допомоги.

Ми усіляко підтримуємо нашу колегу і бажаємо їй найскорішого одужання!