Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кількість звернень до столичних ЦОП щодо отримання адміністративних послуг за січень – березень 2020 року перевищила 135 тисяч

опубліковано 14 квітня 2020 о 14:13

Головне управління ДПС у м. Києві інформує, що загальна кількість звернень до столичних центрів обслуговування за три місяці склала понад 135 тисяч, а кількість наданих адміністративних послуг становить понад 124 тисячі.

Зокрема, видано понад 24 тисячі карток платника податків з одночасним внесенням до паспортів громадян України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

Понад 8 тисяч громадян отримали відомості з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Платниками податків, як юридичними так і фізичними особами, отримано понад 11 тисяч електронних довірчих послуг, для забезпечення можливості використання кваліфікованого електронного підпису.

Зареєстровано понад 3 тисячі реєстраторів розрахункових операцій та більше 10 тисяч книг обліку розрахункових операцій.

До центрів обслуговування звертаються платники стосовно отримання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи. Таких довідок підготовлено та надано платникам понад 31 тисячу.

Понад 15 тисяч громадян здійснили реєстрацію платника єдиного податку та понад 11 тисяч платників отримали витяг з реєстру платників єдиного податку.

Понад 6 тисяч платників отримали або подовжили терміни дії ліцензій на роздрібну торгівлю тютюновими або алкогольними виробами.