Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Близько 4 мільярдів гривень ПДВ задекларували до сплати столичні платники у липні 2020 року

опубліковано 28 серпня 2020 о 09:06

За результатами фінансово-господарської діяльності з початку 2020 року платниками Головного управління ДПС у м. Києві задекларовано до сплати понад 24 мільярди гривень податку на додану вартість, що майже на 6 мільярдів гривень або на 33% перевищує надходження січня – липня 2019 року. Такі показники свідчать про ефективне адміністрування податку на додану вартість.

У липні поточного року, столичні платники задекларували до сплати майже 4 мільярди гривень податку на додану вартість, що в порівнянні з липнем минулого року більше на 596 мільйонів гривень або на 18 відсотків, тобто спостерігається позитивна динаміка в частині сплати ПДВ.

За результатами декларування у липні подано 64 тисячі декларацій.

На податковому обліку у Головному управлінні ДПС у м. Києві перебуває понад 76 тисяч платників податку на додану вартість.

Нагадуємо, інформацію з питань адміністрування податку на додану вартість можна переглянути на офіційному вебпорталі Державної податкової служби за посиланням https://tax.gov.ua/podatki-ta-zbori/zagalnoderjavni-podatki/podatok-na-dodanu-vartist/ або скористатися Електронним кабінетом https://cabinet.tax.gov.ua/.