Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено онлайн – засідання «круглого столу» щодо новацій у використанні РРО

опубліковано 22 грудня 2020 о 16:07

Вчора, 21 грудня 2020 року, столичними податківцями проведено чергове онлайн – засідання «круглого столу» на тему: «Важливі аспекти законодавчих змін щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО)».

Під час заходу, онлайн-слухачі мали змогу дізнатися про останні новації та всі тонкощі щодо використання РРО. Так, фахівці податкової поінформували про головні зміни, які внесені Законом України від 01 грудня 2020 року №1017-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо лібералізації застосування реєстраторів розрахункових операцій платниками єдиного податку та скасування механізму компенсації покупцям (споживачам) за скаргами щодо порушення встановленого порядку проведення розрахункових операцій часини суми застосованих штрафних санкцій».

Податківці зосередили увагу слухачів на питанні щодо перенесення термінів обов’язкового застосування РРО, про те хто повинен обов’язково застосовувати програмні РРО, та надали роз’яснення щодо скасування штрафних санкцій.

Представники бізнесу у форматі онлайн - діалогу поспілкувалися з столичними податківцями, а також отримали інформаційну та роз'яснювальну допомогу з питань, які виникають у ході господарської діяльності, щодо заявленої теми.

Засідання проводилося за допомогою платформи для онлайн- конференцій  – ZOOM.

Практика проведення таких заходів буде продовжуватися.


Спілкуйтесь з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтесь на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine