Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Головному управлінні ДПС у м. Києві відбулося засідання Громадської ради

опубліковано 22 грудня 2020 о 15:59

Сьогодні в столичній податковій відбулося засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у м. Києві. У заході взяли участь голова Громадської ради Олег Добровольський, члени ради та представники Головного управління ДПС у місті Києві. Засідання проводилося за допомогою платформи для онлайн- конференцій – ZOOM.

Зустріч розпочалася зі вступного слова голови ради – Олега Добровольського, який привітав усіх учасників, ознайомив із порядком денним та розповів про спільну діяльність всіх членів Громадської ради.

З питанням щодо змін, унесених до Податкового кодексу України, які передбачені законами № 466 – ІХ та № 786 – ІХ, виступила представник столичної податкової Інна Бонковська. Також вона поінформувала про порядок проведення податкових перевірок у 2021 році.

Відповідно до порядку засідання, члени ради розглянули питання пролонгації діяльності Громадської ради до закінчення каденції. Рішення щодо подовження було прийнято одноголосно.

Під час засідання склад Громадської ради також обговорював план роботи ради на наступний рік.

Підбиваючи підсумки засідання, Олег Добровольський подякував усім учасникам за конструктивну співпрацю та активну участь у діяльності Громадської ради при Головному управлінні ДПС у м. Києві.