Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги платників податків – резидентів, які мають об’єкти оподаткування з місцезнаходженням на тимчасово окупованій території України!

опубліковано 19 березня 2021 о 10:46

Головне управління ДПС у м. Києві повідомляє, що з 01 березня 2021 року відкрито рахунки за надходженнями до місцевих бюджетів Автономної Республіки Крим та міста Севастополя для сплати боргів з місцевих податків та зборів, що виникли до дати початку тимчасової окупації, визначеної Законом України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України».

Рахунки відкрито Головним управлінням Державної казначейської служби у Херсонській області на виконання пункту 16 розділу VI «Прикінцеві та перехідні положення» Бюджетного кодексу України.

Інформація про реквізити відкритих рахунків розміщена на веб-порталі Головного управління ДПС у Херсонській області, в рубриці «Бюджетні рахунки» .

Звертаємо увагу, що платник має можливість дізнатися про реквізити нових бюджетних рахунків для сплати своїх податків до бюджету у вкладці «Стан розрахунків з бюджетом» Електронного кабінету. Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою https://cabinet.tax.gov.ua.

 

Спілкуйтесь з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтесь на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine