Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У столичній податковій проведено чергове онлайн навчання для громадян щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи

опубліковано 22 березня 2021 о 14:43

Нещодавно, у столичній податковій відбулося чергове онлайн навчання на тему: «Заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи у разі успадкування майна не від членів сім’ї першого та другого ступенів споріднення, при нотаріальному оформленні спадщини або договору дарування, за якими не було сплачено податок на доходи фізичних осіб та військовий збір». Захід відбувся у форматі Zoom-конференції.

Онлайн навчання відкрила заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Ельвіра Пруднікова, яка розповіла слухачам про підсумки кампанії декларування за січень-лютий 2021 року, а також нагадала про терміни подання декларації та сплати податкових зобов’язань.  

Фахівці Головного управління ДПС у м. Києві детально зупинилися на основних аспекти заповнення декларації у разі успадкування майна не від членів сім’ї першого та другого ступенів споріднення. А також, нагадали учасникам заходу про можливість подання декларації через Електронний кабінет.

Під час навчання учасники мали змогу ставити запитання, на які отримали вичерпні відповіді.

У рамках проведення кампанії декларування громадянами доходів, отриманих у 2020 році та з метою підвищення податкової культури громадян,  Головним управлінням ДПС у м. Києві заплановано проведення таких онлайн навчань щоп’ятниці.

Слідкуйте за анонсами на субсайті Головного управління ДПС у м. Києві офіційного вебпорталу ДПС та у соціальних мережах.


Спілкуйтесь з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтесь на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine