Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ельвіра Пруднікова: декларування доходів – це особистий внесок кожного українця у розвиток держави

опубліковано 23 березня 2021 о 14:49

«Протягом січня – лютого 2021 року, громадянами було подано близько 4 тисяч декларацій про майновий стан і доходи. До сплати в бюджет, за поданими деклараціями, узгоджено понад 73 мільйони гривень податку на доходи фізичних осіб та більше 9 мільйонів гривень військового збору», – про це розповіла заступник начальника Головного управління ДПС у
м. Києві Ельвіра Пруднікова під час онлайн навчання, яке відбулося днями в Головному управлінні ДПС у м. Києві.  

Заступник начальника столичної податкової зауважила, що подати декларацію про майновий стан і доходи необхідно до 01 травня 2021 року. Сплатити ж задекларовану суму податку на доходи фізичних осіб та військового збору – до 01 серпня 2021 року.

За словами Ельвіри Пруднікової, з метою підвищення обізнаності громадян щодо «Деклараційної кампанії 2021» столичною податковою службою систематично проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота. Так, на сьогодні, організовано серію онлайн навчань, під час яких провідні фахівці Головного управління надають консультаційну допомогу з питань заповнення та подання декларації про майновий стан і доходи за 2020 рік.

 

Спілкуйтесь з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтесь на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine