Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У столичному податковому управлінні відбулося засідання присвячене темі РРО

, опубліковано 19 квітня 2021 о 09:27

Днями, у Головному управлінні ДПС у м. Києві відбулося онлайн засідання «круглого столу» на тему «Основні аспекти застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій».

У заході взяли участь фахівці столичної податкової та платники податків м. Києва. Відкрила засідання «круглого столу» заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Інна Якушко.

Під час зустрічі посадовці Головного управління ДПС у м. Києві, у форматі онлайн спілкування, ознайомили учасників заходу з колом платників, які мають застосовувати реєстратори розрахункових операцій та програмні реєстратори розрахункових операцій, а також окремо зупинилися на випадках, при яких суб’єкти господарювання можуть не використовувати такі реєстратори.

У ході заходу податківці пояснили суб’єктам господарювання алгоритм першочергових дій стосовно того, як розпочати роботу з програмним реєстратором розрахункових операцій.

Також, нагадали слухачам про електронні сервіси ДПС, які під час карантинних обмежень, значно полегшують спілкування з податковою службою.

Представники бізнесу скористалися можливістю поставити запитання за заявленою темою та отримати змістовні відповіді.

Практика проведення таких зустрічей буде продовжуватися і надалі. 

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine