Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Головному управлінні ДПС у м. Києві відбулося чергове онлайн навчання для громадян

, опубліковано 19 квітня 2021 о 10:04

Фахівцями столичної податкової служби постійно проводяться заходи для підвищення рівня податкової обізнаності громадян. У рамках проведення цьогорічної деклараційної кампанії одним з таких заходів є онлайн навчання.

Так, нещодавно співробітниками столичного податкового управління було проведено чергове онлайн навчання для громадян на тему: «Заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи у разі отримання доходу від продажу рухомого або нерухомого майна». Захід проходив у форматі відеозв’язку на платформі ZOOM.

Відкрив онлайн навчання заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Вадим Дідок, який повідомив слухачам про результати «Деклараційної кампанії 2021».

«Ми вже можемо відзвітувати за перші три місяці кампанії. Так, протягом січня – березня поточного року киянами було подано близько 8 тисяч декларацій про майновий стан і доходи на загальну суму задекларованих доходів близько 8,7 мільярдів гривень. До сплати в бюджет, за поданими деклараціями, узгоджено майже 174,1 мільйон гривень податку на доходи фізичних осіб та близько 23,7 мільйонів гривень військового збору», –  розповів Вадим Дідок.

В ході навчання фахівці столичної податкової детально роз’яснили учасникам основні аспекти заповнення декларації про майновий стан і доходи. Крім того нагадали слухачам про способи подання декларації про майновий стан і доходи до податкових органів та терміни подання.

На завершення онлайн навчання громадяни отримали вичерпні відповіді на запитання стосовно заявленої теми.