Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вадим Дідок: столична податкова сприяє організації безбар’єрного доступу до сервісів ДПС

, опубліковано 28 травня 2021 о 16:33

У рамках партнерства зі Спілкою громадських організацій людей з інвалідністю Києва, минулого тижня було проведено серію онлайн - зустрічей для працівників центрів обслуговування платників Головного управління ДПС столиці.

Впровадження універсального дизайну в державних установах та об’єктах громадського призначення стало основною темою обговорення під час заходів. (Онлайн - зустрічі проведено в рамках проекту «Впровадження інклюзивності та універсального дизайну в міський простір», що реалізується «Спілкою громадських організацій людей з інвалідністю міста Києва» за підтримки представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні).

Загалом протягом минулого тижня було проведено одинадцять онлайн – зустрічей.

Керівний склад столичної податкової у заходах представляв заступник начальника Вадим Дідок.

Директор Центру інклюзивного дизайну, президент Спілки громадських організацій людей з інвалідністю Києва Олександр Ворона розповів учасникам онлайн - зустрічей про можливості удосконалення процесу обслуговування різних верств населення, зокрема, у розрізі забезпечення доступності та інклюзивності надання послуг ДПС.

Особливу увагу Олександр Ворона, звернув на створення архітектурно доступного простору для людей з інвалідністю. Поряд з тим, навів позитивні та негативні приклади, впровадження елементів універсального дизайну в об’єктах громадського призначення.

Фахівці центрів обслуговування платників Головного управління ДПС у м. Києві виявили зацікавленість в актуальній інформації, а також отримали нові знання у сфері впровадження універсального дизайну.

Головне управління ДПС у м. Києві і надалі працюватиме над поліпшенням сервісу та забезпеченням безбар’єрного середовища для різних категорій громадян.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine