Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інна Якушко: за порушення у сфері застосування РРО/ПРРО передбачена відповідальність

, опубліковано 28 травня 2021 о 14:29

Днями столичні податківці провели чергове онлайн засідання «круглого столу» з представниками бізнесу м. Києва на тему: «Аналіз помилок при застосуванні РРО/ПРРО». Захід проводився за допомогою платформи для онлайн-конференцій – ZOOM.

Онлайн засідання розпочала заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Інна Якушко, яка розповіла про найбільш характерні порушення, які виявляються у ході проведення перевірок суб’єктів господарювання, які використовують РРО/ПРРО та нагадала про розміри фінансових санкцій за порушення порядку застосування РРО/ПРРО.

«Дія Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР поширюється на усіх суб’єктів господарювання, їх господарські одиниці та представників (уповноважених осіб) суб’єктів господарювання, які здійснюють розрахункові операції у готівковій та/або безготівковій формі», – наголосила заступник начальника податкової м. Києва

В ході заходу фахівці столичної податкової розглянули найбільш поширені помилки при роботі з РРО/ПРРО та надали практичні рекомендації щодо їх уникнення.

Наприкінці онлайн заходу податківці нагадали суб’єктам господарювання про функціонування банеру «Програмні РРО» на субсайті Головного управління ДПС у м. Києві єдиного вебпорталу ДПС, в якому розміщена актуальна інформація щодо запровадження, реєстрації та застосування програмних РРО. Вона дозволить користувачам уникнути помилок при застосуванні РРО/ПРРО та невірного тлумачення законодавчих норм.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine