Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вадим Дідок: проект «Дуальна освіта: нова форма підготовки кадрів для органів ДПС» показав свою ефективність, тож необхідно і далі продовжувати його вдосконалення

, опубліковано 02 червня 2021 о 13:11

Сьогодні, 02 червня 2021 року, у столичній податковій службі відбулася зустріч фахівців Головного управління ДПС Києва, ДПС України та представників ректорату столичних вишів метою якої стало обговорення подальшої співпраці у рамках проекту «Дуальна освіта: нова форма підготовки кадрів для органів ДПС».

Серед запрошених були: Надія Молчанова – начальник відділу організації оцінювання та розвитку персоналу ДПС України, Антон Монаєнко – перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Університету ДФС України, Володимир Осмятченко – завідувач кафедри бухгалтерського обліку ННІ економіки, оподаткування та митної справи Університету ДФС України,  Оксана Музика-Стефанчук – завідувач кафедри фінансового права Інституту права Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, Микола Бондар – декан факультету обліку та податкового менеджменту Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана.

Розпочинаючи зустріч заступник начальника Головного управління ДПС у   м. Києві Вадим Дідок зауважив, що проект «Дуальна освіта: нова форма підготовки кадрів для органів ДПС» показав свою ефективність, тож необхідно і далі продовжувати його вдосконалення.

 «Учасники проекту стають частиною нашої команди і мають можливість отримати професійний досвід та знання.

Зважаючи на те, що студенти проявляють неабияку зацікавленість до нашого проекту, вважаємо необхідним доопрацювати процес залучення до участі, як нових учасників так і нових партнерів», - наголосив Вадим Станіславович.

У ході зустрічі учасники обговорили питання щодо кількості студентів, які можуть бути задіяні у проекті дуальної освіти. Також, акцентували увагу на нюансах, які має містити трьохсторонній договір між роботодавцем, вишем та студентом, необхідний для регулювання взаємовідносин сторін у рамках проекту.

Крім цього, обговорювались проблемні питання щодо дуальної освіти, які потребують законодавчого врегулювання.

Зустріч відбулася у форматі конструктивного діалогу.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine