Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вадим Дідок: за п’ять місяців 2021 року зафіксовано понад 184 тисячі звернень до Центрів обслуговування платників м. Києва щодо отримання адміністративних послуг

, опубліковано 10 червня 2021 о 15:44

«У січні – травні 2021 року до Центрів обслуговування платників Головного управління ДПС у м. Києві щодо отримання адміністративних послуг надійшло понад 184 тисячі звернень. Водночас, кількість наданих адміністративних послуг становить понад 169 тисяч, що охоплює видачу довідок, свідоцтв, ліцензій та інше», – про це розповів заступник начальника столичної податкової Вадим Дідок.

Так, з початку 2021 року видано понад 31 тисячу карток платника податків та внесено до паспортів громадян України дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

Понад 8 тисяч громадян отримали відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Платникам податків, як юридичним, так і фізичним особам, для забезпечення можливості використання кваліфікованого електронного підпису протягом січня – травня 2021 року надано понад 20 тисяч електронних довірчих послуг.

Крім того, протягом вказаного періоду було зареєстровано понад 4 тисячі реєстраторів розрахункових операцій та майже 15 тисяч книг обліку розрахункових операцій.

До столичних центрів обслуговування платники звертаються і стосовно отримання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи. Так, за січень – травень 2021 року підготовлено та видано понад 32 тисячі таких довідок.

Понад 31 тисяча громадян здійснили реєстрацію платника єдиного податку та понад 23 тисячі платників отримали витяг з реєстру платників єдиного податку.

За 5 місяців 2021 року понад 13 тисяч платників отримали або подовжили терміни дії ліцензій на роздрібну та оптову торгівлю тютюновими та алкогольними виробами.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine