Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Щодо зупинки реєстрації податкових накладних під час робочої зустрічі

, опубліковано 17 червня 2021 о 15:43

Днями в Головному управлінні ДПС у м. Києві відбулася робоча зустріч заступника начальника Головного управління ДПС у м. Києві Олени Крупнової із представниками Ради бізнес-омбудсмена та столичного бізнесу.

Під час зустрічі обговорили головні нюанси за якими здійснені підприємством операції набули ознак ризиковості. Також, заступник начальника столичної податкової детально роз’яснила підстави для виключення підприємства з категорії ризикових.   

«Головне управління ДПС у м. Києві завжди готове до відкритого діалогу та надання консультативної допомоги платникам податків. Зокрема, ми зацікавлені у тому, щоб бізнес мав можливість оперативно вирішувати проблемні питання щодо отримання обігових коштів для своєї діяльності, і, як наслідок, міг вчасно та у повному обсязі сплатити податки до бюджету», –  наголосила Олена Крупнова.

Для Головного управління ДПС у м. Києві співпраця з організаціями, які відстоюють інтереси бізнесу є надзвичайно важливою. Адже, в рамках співробітництва, їх представники доносять думки платників, що дозволяє ДПС Києва знаходити оптимальні рішення, в рамках правового поля.   

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine