Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронні сервіси ДПС – допомога бізнесу

, опубліковано 11 червня 2021 о 09:49

Днями в Головному управлінні ДПС у м. Києві відбулося онлайн засідання «круглого столу» для платників податків столиці за участю заступника начальника Головного управління ДПС у м. Києві Вадима Дідка. Під час заходу обговорили переваги застосування електронних сервісів ДПС.

«Використання електронних сервісів ДПС набуває все більшої популярності серед платників податків, особливо в період карантинних обмежень. Сервіси податкової стали доступними платникам не тільки в Електронному кабінеті, а й на Порталі Дія. Для швидкого входу користувачам достатньо лише скористатися QR-кодом», – підкреслив Вадим Дідок.

У ході проведення засідання фахівці столичної податкової детально розповіли слухачам про електронні сервіси податкової служби та їх функціональні можливості.  Крім того, спікери зосередили увагу на тому, що електронні сервіси ДПС забезпечують дистанційне спілкування з податковою 24/7, що значно спрощує та скорочує час на отримання адміністративних послуг, довідок, консультацій та подачу звітності.

Також, учасникам заходу нагадали про офіційні сторінки Державної податкової служби України у соціальній мережі Facebook, Telegram та Youtube-каналі, де можна переглянути актуальні роз’яснення податкових новацій, а також інфографіки та коментарі керівництва та фахівців служби.

Подібні заходи будуть проводитись і надалі.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine