Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено онлайн засідання «круглого столу» з питань застосування РРО/ПРРО у 2021 році

, опубліковано 14 червня 2021 о 17:01

Головне управління ДПС у м. Києві продовжує практику проведення онлайн засідань «круглого столу» для представників столичного бізнесу. Темою нещодавнього онлайн засідання стало обговорення особливостей застосування реєстраторів розрахункових операцій та переваг використання програмних РРО.

«Запровадження нових підходів до обліку готівкових розрахунків вимагає певного періоду для навчання та адаптації платників, тому фахівцями столичної податкової проводяться онлайн заходи задля запобігання можливих помилок чи порушень під час застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій», – зазначила заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Інна Якушко, відкриваючи захід.

Фахівці податкової м. Києва розповіли учасникам онлайн засідання про всі етапи реєстрації, які необхідно здійснити суб’єктам господарювання, щоб почати роботу з РРО/ПРРО. Також, детально зупинилися на перевагах застосування програмних РРО. Податківці зазначили, що програмні РРО – це безкоштовне програмне рішення від ДПС, яке функціонує за допомогою будь-яких гаджетів (програмне забезпечення можна завантажити на смартфон, планшет, комп’ютер тощо).

На завершення заходу фахівці столичної податкової служби надали вичерпні відповіді на питання щодо заявленої теми.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine