Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Візит делегації Податкової агенції Швеції до ДПС Києва

опубліковано 08 липня 2021 о 08:45

Вчора, 07 липня 2021 року, з робочим візитом до Головного управління ДПС у м. Києві завітали представники Податкової агенції Швеції. Разом з ними, відвідали столичне податкове управління представники ДПС України.

Заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Вадим Дідок разом з фахівцями ДПС Києва провели екскурсію Центром обслуговування платників та детально розповіли представникам закордонного відомства про основні аспекти сервісної складової, ознайомили з специфікою роботи при наданні адміністративних послуг та безпосередньо продемонстрували процес надання послуг. Також представники Податкової агенції Швеції за допомогою електронного анкетування мали змогу оцінити зручність та доступність обслуговування в ЦОПі.

«Головне управління ДПС у м. Києві як і ДПС загалом, завжди раді вітати європейських гостей, які із задоволенням діляться своїми знаннями та ефективним досвідом роботи. Ми цінуємо зацікавленість та допомогу наших закордонних колег у перетворенні податкової служби у ще більш сучасну та ефективну», – зазначив Вадим Дідок.

Зустріч продовжилась у форматі «круглого столу», в ході якого учасники жваво обговорювали відмінності у процесі надання послуг, а також обмінювалися своїм досвідом у рамках співпраці.

Довідково: делегація Податкової агенції Швеції перебуває в Україні в рамках проєкту «УКРАЇНА – ШВЕЦІЯ: Партнерство заради сучасної та ефективної податкової служби – METS».