Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Злата Лагутіна: залучення столичної податкової до кампанії з легалізації праці – є одним з пріоритетних завдань

опубліковано 12 липня 2021 о 16:51

«Співпраця з Головним управлінням Держпраці у Київській області, перш за все, буде спрямована на стимулювання роботодавців та найманих працівників до переходу від неформальних до задекларованих трудових відносин.

Наразі, для столичної податкової долучитися до проведення кампанії з легалізації праці – одне з пріоритетних завдань», – повідомила начальник столичної податкової Злата Лагутіна.

Вона підкреслила, що в першу чергу, незадекларована праця позбавляє громадян права на соціальні гарантії, а також призводить до втрат бюджету.

За словами керівника ДПС Києва, столичні податківці вже долучилися до проведення спільної роботи щодо реалізації заходів з детінізації ринку праці, спрямованих на стимулювання платників податків та працівників до необхідності оформлення трудових відносин. На сьогодні фахівцями спільно проведено два заходи з платниками.

Нагадаємо, співпраця у напрямі легалізації праці відбувається у рамках підписаного Меморандуму між ДПС Києва та Держпраці у Київській області, метою якого є об’єднання зусиль у протидії використання незадекларованої праці.