Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Злата Лагутіна та Роман Семчук підписали Меморандум про співпрацю і взаємодію між ДПС Києва та Держпраці у Київській області

опубліковано 12 липня 2021 о 15:45

Сьогодні начальник Головного управління ДПС у м. Києві Злата Лагутіна та начальник Головного управління Держпраці у Київській області Роман Семчук підписали Меморандум про співпрацю і взаємодію.

Документ передбачає координацію спільних дій щодо реалізації заходів, спрямованих на стимулювання платників податків та працівників до переходу від неформальних до задекларованих трудових відносин.

«Спільна наша мета – це об’єднання зусиль у протидії використання незадекларованої праці. Про переваги офіційного працевлаштування та ризики використання незадекларованої праці ми намагатимемося донести як і до роботодавців так і до неоформлених працівників, адже в нашій країні ми маємо чітко дотримуватися норм законодавства. Сподіваємося, що спільними зусиллями наших установ, втіленням сприятливих та ефективних форм у роботі, ми досягнемо продуктивного результату», – зазначила Злата Лагутіна.

Підписання Меморандуму про співпрацю і взаємодію є черговим кроком об’єднання можливостей державних органів у боротьбі із незадекларованою працею, що посилить спроможність виявляти неоформлених працівників.

На завершення заходу Злата Лагутіна запевнила, що столична податкова служба поглибить роз’яснювальну роботу та готова допомагати у проведенні кампанії з легалізації праці, надаючи необхідну інформацію, що передбачена у рамках співробітництва.