Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про оподаткування адвокатської діяльності під час вебінару

опубліковано 16 липня 2021 о 14:27

Нещодавно відбувся вебінар на тему: «Оподаткування адвокатської діяльності», який організовано Національною асоціацією адвокатів України за ініціативи Комітету з питань митного та податкового права.

У вебінарі взяли участь в.о. заступника начальника Головного управління ДПС у м. Києві Дмитро Аленін та фахівці управління податкового адміністрування фізичних осіб.

Під час заходу податківці приділили особливу увагу висвітленню питань щодо оподаткування адвокатської діяльності, зокрема, сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, зміни форми декларації про майновий стан і доходи, яка подаватиметься за підсумками 2021 року.

Також слухачам нагадали, що з 01 січня 2021 року набрали чинності зміни внесені Законом України від 13 травня 2020 року № 592-ІХ «Про внесення змін до Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування» щодо усунення дискримінації за колом платників».

«Ми як сервісна служба зацікавлені в добровільному наповненні бюджету та підтримуємо баланс партнерства з платниками податків, в тому числі, і з адвокатами», – під час заходу зауважив Дмитро Аленін.

Трансляція вебінару здійснювалася на сторінці НААУ у мережі Facebook, під час якої слухачі мали змогу писати в коментарях запитання щодо тематики заходу.