Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За І півріччя 2021 року столичними платниками ПДВ забезпечено надходжень до бюджету в розмірі майже 20,7 млрд гривень

, опубліковано 01 липня 2021 о 16:30

«З початку 2021 року платниками податку на додану вартість, які перебувають на обліку в Головному управлінні ДПС у м. Києві, забезпечено надходжень до бюджету в розмірі майже 20,7 млрд гривень. Всього на обліку в столичній податковій, станом на 01 липня поточного року, перебуває 72 200 платників ПДВ», – повідомила заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Ельвіра Пруднікова під час чергового засідання «круглого столу», який пройшов в онлайн форматі.

Як зазначила заступник начальника столичної податкової, лише за І півріччя 2021 року в столиці було зареєстровано понад 5 тисяч платників податку на додану вартість та майже 6 тисяч платників отримали витяг з реєстру платників податку на додану вартість. 

Також, Ельвіра Пруднікова детально ознайомила учасників онлайн засідання з порядком реєстрації платника ПДВ та нагадала про відповідальність, яка застосовується до осіб, які підлягають обов’язковій реєстрації як платники ПДВ, однак не подали вчасно до податкових органів реєстраційну заяву.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine