Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Близько 74 мільярдів гривень перераховано до бюджетів усіх рівнів з початку року платниками Києва

, опубліковано 03 серпня 2021 о 14:41

«Протягом січня – липня поточного року до бюджетів усіх рівнів надійшло 73 мільярди 823 мільйони гривень, що на 7 мільярдів 203 мільйони гривень, або на 11 % перевищує минулорічні надходження за аналогічний період», – про це розповіла начальник столичного податкового управління Злата Лагутіна під час онлайн зустрічі.

Так, до Державного бюджету столичними платниками з початку року сплачено 51 мільярд 631 мільйон гривень, що на 2 мільярди 190 мільйонів гривень, або на 4 % більше ніж за січень – липень 2020 року.

Зростання надходжень до Державного бюджету України протягом січня – липня поточного року (у порівнянні з аналогічним періодом 2020 року) відбулося за рахунок збільшення надходжень податку на доходи фізичних осіб – 17 мільярдів 066 мільйонів гривень, що більше на 31 % або на 4 мільярди 054 мільйони гривень; військового збору – 2 мільярди 817 мільйонів гривень, що більше на 27 % або на
598 мільйонів гривень; акцизного податку з ввезених на митну територію України підакцизних товарів (продукції) – 41 мільйон гривень, що більше на 37 % або на 11 мільйонів гривень.

«Маємо розуміти, що надходження є вагомим фінансовим ресурсом нашої країни та головним джерелом фінансування суспільних благ, тому вдячні платникам м. Києва за відповідальне та сумлінне ставлення до сплати податків», – на завершення зустрічі зазначила Злата Лагутіна.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine