Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платникам податків м. Києва про переваги застосування програмних РРО під час онлайн засідання «круглого столу»

, опубліковано 23 липня 2021 о 09:59

Днями столичні податківці провели чергове онлайн засідань «круглого столу» з представниками бізнесових кіл. Темою онлайн заходу стало обговорення переваг застосування програмних РРО.

Відкриваючи онлайн засідання, заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Інна Якушко обговорила з учасниками заходу правові підстави для застосування програмних РРО.

«У разі, якщо суб’єкт господарювання підпадає під дію Закону №128-ІХ та інших законів України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг, згідно з якими настає обов’язок застосування РРО або програмних РРО, суб’єкт господарювання за власним вибором може обрати для проведення розрахунків за товари/послуги класичні або програмні РРО», – наголосила Інна Якушко.

Фахівці податкової м. Києва детально зупинилися на перевагах застосування програмних РРО. Податківці нагадали, що програмні РРО – це безкоштовне програмне рішення від ДПС, яке функціонує за допомогою будь-яких гаджетів, у тому числі і на смартфоні, що значно заощаджує кошти на придбання традиційних РРО та їх обслуговування.

На завершення заходу фахівці столичної податкової служби надали вичерпні відповіді на питання щодо заявленої теми.

Подібні заходи будуть проводитись і надалі.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine