Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про порядок реєстрації та застосування РРО/ПРРО під час чергового засідання «круглого столу»

опубліковано 29 липня 2021 о 10:02

Головне управління ДПС у м. Києві продовжує практику проведення онлайн засідань «круглого столу» для представників столичного бізнесу. Темою нещодавнього онлайн засідання стало обговорення порядку реєстрації та застосування реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО) та програмних РРО. Захід проводився за допомогою платформи для онлайн-конференцій – ZOOM.

Відкриваючи захід, заступник начальника ДПС Києва Інна Якушко зауважила: «Столична податкова зацікавлена у створенні комфортних умов для ведення бізнесу платників податків. Тому, ми завжди відкриті до діалогу та обговорення проблемних питань, які виникають у платників під час здійснення їх діяльності».

Фахівці столичної податкової розповіли учасникам онлайн засідання про особливості реєстрації та застосування РРО та програмних РРО у 2021 році, переваги використання програмних РРО під час проведення розрахункових операцій та нагадали про відповідальність платників податків за порушення норм законодавства в частині застосування РРО.  Крім того, детально зупинилися на важливих аспектах законодавчих змін, які відбулися у застосуванні РРО та програмних РРО.

У ході онлайн засідання учасники мали можливість ставити запитання податківцям щодо заявленої теми на які отримали вичерпні та кваліфіковані відповіді.

Практика проведення таких заходів продовжується.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine