Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронні сервіси – важлива складова для комфортного ведення бізнесу

, опубліковано 20 липня 2021 о 10:32

Головне управління ДПС у м. Києві продовжує практику проведення онлайн засідань «круглого столу» для платників податків столиці. Темою нещодавнього онлайн заходу стало обговорення електронних сервісів ДПС.

Участь у заході взяли заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Вадим Дідок та фахівці столичної податкової.

«Електронні сервіси ДПС дають можливість платникам податків своєчасно формувати, подавати звіти та виконувати податкові зобов’язання без візиту до контролюючих органів, що значно полегшує спілкування з податковою службою, особливо в період карантину», – зазначив Вадим Дідок.

У ході проведення засідання обговорювалися можливості та переваги електронних сервісів ДПС.

Більш детально фахівці столичної податкової зупинилися на порядку функціонування електронного сервісу – «InfoTAX». Через месенджери Telegram та Viber платники мають важливість отримувати інформацію про: стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, про результати обробки документів, про строки подання звітності та сплати податків. Також платники можуть отримати інформацію із СЕА ПДВ та СЕА РПСЕ.

Наприкінці заходу податківці надали відповіді на запитання платників.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine