Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В яких випадках подається уточнююча одноразова (спеціальна) добровільна декларація?

, опубліковано 15 вересня 2021 о 08:26

Головне управління ДПС у м. Києві повідомляє, що уточнююча одноразова (спеціальна) добровільна декларація (далі – Декларація) подається декларантом, зокрема:

у разі виявлення контролюючим органом, за результатами камеральної перевірки арифметичних та логічних помилок у відповідній Декларації, що не призвели до недоплати суми збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування;

у разі виявлення контролюючим органом, за результатами камеральної перевірки Декларації арифметичної помилки, що призвела до недоплати суми збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування;

у разі виявлення контролюючим органом, за результатами камеральної перевірки Декларації арифметичної помилки, що призвела до переплати суми збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Довідково: відповідно до пункту 15 підрозділу 94 розділу ХХ Податкового кодексу України (далі – ПКУ) Декларація підлягає камеральній перевірці, яку контролюючий орган проводить протягом 60 календарних днів, що настають за днем подання йому відповідної декларації.

Уточнююча Декларація подається протягом 20 календарних днів з дня отримання від контролюючого органу відповідного повідомлення.

Детальніше з інформацією щодо випадків подання уточнюючої Декларації можна  ознайомитись за посиланням:

https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/496476.html

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine