Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Функціонує офіційна електронна скринька управління податкового адміністрування юридичних осіб

, опубліковано 15 вересня 2021 о 10:08

Головне управління ДПС у м. Києві нагадує про функціонування офіційної електронної скринька управління податкового адміністрування юридичних осіб, її адреса: kyiv.yur.link@tax.gov.ua.

Так, офіційна електронна скринька функціонує для листування з платниками та охоплює напрям роботи адміністрування податків і зборів з юридичних осіб (зокрема з податку на прибуток, СЕА ПДВ, єдиного податку ІІІ та ІV групи, місцевих податків і зборів, екологічного податку та рентної плати, проведення камеральних перевірок, застосування штрафних санкцій тощо).

Звертаємо увагу, що інформацію, яка міститься в інформаційних ресурсах Державної податкової служби України щодо господарської діяльності конкретного платника податків, можливо отримати за допомогою електронного листування з наявністю фото/скан копії звернення, яке відповідає вимогам статті 5 Закону України від 02.10.1996 року № 393/96-ВР  «Про звернення громадян» із змінами та доповненнями.

Слід зазначити, що звернення, щодо уникнення від оподаткування та порушення податкового законодавства, які надходять на електронну скриньку, передаються до структурних підрозділів до компетенції яких відносяться зазначені питання.

Закликаємо платників за можливості користуватися електронними сервісами Державної податкової служби України.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine